گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
اجازه خروج مکرر

مهر خروج مکرر

 - اجازه خروج مكرر بمنظور سهولت در مسافرت و تردد ايرانيان مقيم خارج از كشور فقط توسط سفارتهای جمهوری اسلامی ايران در خارج از کشور صادر ميگردد.
- ايرانيان غيرمشمول که دارای اقامت معتبر بوده در خارج از کشور سکونت داشته باشند، می توانند نسبت به تغيير محل اقامت خود و گرفتن اجازه خروج مکرر اقدام کنند. ايرانيان مشمول خدمت نظام وظيفه ميتوانند به صفحه [ تغيير محل اقامت و اجازه يكبار خروج ] ويژه مشمولين مراجعه نمايند.
- *توجه
 از تاریخ 1386/09/01 در گذرنامه جدید مهر خروج مکرر چاپ نمی گردد هموطنان عزیز که محل اقامت مندرج در گذرنامه کشوری غیر از ایران قید شده است می توانند به دفعات  به ایران ورود وخروج داشته باشند بشرطی که مدت اقامت ایشان کمتر از یک سال باشد .
-  هموطنان مقیم خارج از کشور و دارای گذرنامه بشرطی که کشور محل اقامت در  گذرنامه آنان کشوری غیر از ایران قید شده است
می توانند يكسال در ايران توقف داشته باشند، در صورت اقامت بیش از یک سال  پس از اخذ نامه مبنی بر مقيم بودن در هلند و اجازه خروج يکباراز ايران از اداره گذرنامه و رواديد وزارت امورخارجه و ارائه آن به اداره كل گذرنامه نيروی انتظامی وپرداخت عوارض خروج می توانند از كشور خارج شوند.
- بر طبق قانون مدنی محل اقامت زن و فرزندان صغیر و محجور محل اقامت همسر و پدر می باشد.

مدارك لازم:
۱ - دو برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۳] و {105} برای تغيير محل اقامت و اجازه خروج مكرر(برای هموطنان غيرمشمول)
۲- اصل و تصوير گواهی پايان خدمت يا معافی
۳ - اصل گذرنامه ويک برگ تصوير(کپی) از صفحات ۱ تا ۸ گذرنامه های قدیمی و تصوير صفحه مربوط به آخرين ورود و خروج از ايران (گذرنامه های جدید صفحات 1 تا 5 )
*- درصورتيكه آخرين خروج همراهان درخواست کننده با گذرنامه ديگری بوده آن گذرنامه نيز بايد ارسال شود
۴- اصل و تصوير مدارک اقامتی و  يک برگ تصوير ( پشت و رو) وتصویر گذرنامه خارجی
* - مدرکی که مشخص کنند محل اقامت شوهر در خارج از کشور باشد . (فقط برای بانوان متأهل درخواست کننده)
۵- دو قطعه عکس  رنگی جديد ۴×3 تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات( نام و نام خانوادگی) صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد.

*-  واريز هزينه مطابق تعرفه خدمات کنسولی

توجه: مشخصات لاتین مندرج در گذرنامه صرفا بر مبنای حروف انگلیسی تنظیم و غیر قابل تغییر می باشد و در صورت مغایرت نمایندگی مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.

توجه: کارت ملی‌ نیز مورد نیاز می‌باشد

هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است.
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است.
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است.
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران