گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تفکیک گذرنامه

تفکيک گذرنامه

 

در موارد زير نام افراديکه به عنوان همراه در گذرنامه ای ثبت گرديده است از آن گذرنامه تفکيک و برای آنها گذرنامه جداگانه صادر می‌ گردد :
۱- فرزندان زير ۱۸ سال با اجازه کتبی پدر، ولی يا قيم
۲- همسر
۳- فرزندان بالای ۱۸ سال

مدارك لازم:
۱- يک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۱] برای تفکيک گذرنامه. (برای افراد زير ۱۸ سال اين درخواستنامه بايد توسط پدر، ولی يا قيم تکميل شود.)
۲- يک برگ اجازه نامه تکميل شده شماره [۱۱۴] برای صدور گذرنامه فرزند
۳- اصل گذرنامه ويک برگ تصوير(کپی) از صفحات ۱ تا ۱۱ و تصوير صفحه مربوط به آخرين خروج از ايران
*- درصورتيكه آخرين خروج همراهان درخواست کننده با گذرنامه ديگری بوده آن گذرنامه نيز بايد ارسال شود.
*- در صورت در دسترس نبودن گذرنامه‌ای که تاریخ آخرین خروج در آن قید گردیده، چنانچه خروج متقاضی بعد از 20/03/1378بوده باشد، تائید آخرین خروج از طریق ادارهٔ گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه ایران الزامی است.
۴- اصل شناسنامه جديد درخواست کننده وهمراهان و يک برگ تصوير(کپی) از تمام صفحات شناسنامه (شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال بايد عکسدار باشد)
۵- اصل و تصویر مدارک اقامتی
*- اشخاصی كه دارای تابعیت مضاعف  می باشند، بايد مدارك "الف" و "ب" را ارائه نمايند:
الف- اقرارنامه تكميل شده شماره [۱۰۲] مبنی بر باقی ماندن به تابعيت جمهوری اسلامی ايران
ب-  يک برگ تصوير از مدارک خارجی  (پشت و رو) ویک برگ تصویر از  گذرنامه خارجی.
۶- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۷- يک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۳] برای خروج مكرر
۸- اصل و تصوير برگ پايان خدمت يا معافی (فقط برای هموطنان غير مشمول که محل اقامتشان در صفحه ۸ گذرنامه آنان هلند باشد) يا درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۴] برای اجازه خروج دو بار در سال (برای مشمولين خدمت سربازی که هنگام تقاضا به مدت سه سال قبل در خارج از کشور اقامت معتبر داشته باشند) و همچنین متولدينی که 50 سال تمام داشته باشند نیازی به ارایه مدارک این بند ندارند.

*-  واريز هزينه مطابق تعرفه خدمات کنسولی

توجه: مشخصات لاتین مندرج در گذرنامه صرفا بر مبنای حروف انگلیسی تنظیم و غیر قابل تغییر می باشد و در صورت مغایرت نمایندگی مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.

توجه: کارت ملی‌ نیز مورد نیاز می‌باشد

هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند.

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است.
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است.
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است.
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران