گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تجدید گذرنامه

تجديد گذرنامه

 در موارد زير گذرنامه تجديد می‌ گردد (گذرنامه جديد صادر ميشود):

- پايان يافتن اعتبار  پنج ساله یا ده ساله گذرنامه قبلی.

- درخواست شخصی متقاضی با ارائه دلیل موجه مبنی بر تعویض گذرنامه معتبر.

- پرشدن صفحات گذرنامه قبلی.

- تغييريافتن نام و نام خانوادگی و يا تاريخ تولد به استناد شناسنامه ايرانی.

 - لازم بذکر است گذرنامه های قدیمی از تاریخ 1387/04/01 تمدید نمی گردد  و  دارندگان این نوع گذرنامه باید مدارک صدور گذرنامه ذیل را تکمیل نمایند .

- مدارك لازم:

۱- یک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۱] برای تجديد گذرنامه

۲- اصل گذرنامه و تصوير(کپی) از صفحات ۱ تا 6 (گذرنامه های پنج ساله) یا از صفحات 1تا 11 (گذرنامه های قدیمی ) و تصوير صفحه مربوط به آخرين خروج از ايران

۳- اصل شناسنامه جديد و یک برگ تصوير(کپی) از تمام صفحات شناسنامه (شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال بايد عکسدار باشد)

۴- دو برگ اصل و تصویر مدارک اقامت افغانستان

*  اشخاصی كه دارای تابعیت مضاعف می باشند، بجای اصل اجازه اقامت مدارك قسمت "الف" را ارائه نمايند:

الف:
* دو برگ اقرارنامه تكميل شده شماره [۱۰۲] مبنی بر باقی ماندن به تابعيت جمهوری اسلامی ايران

* یک برگ تصوير از مدارک اقامتی  (پشت و رو) ویک برگ تصویر از  گذرنامه خارجی.

اشخاصی كه پناهنده هستند مدارك قسمت "ب" را ارائه نمایند:

ب :

*دو برگ تقاضانامه پناهندگی را تکمیل و ارائه نمایند .

یک برگ تصوير از مدارک پناهندگی (پشت و رو) و یک برگ تصویر از  گذرنامه پناهندگی.

۵- يک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۳] برای تغيير محل اقامت و صدور اجازه خروج مكرر

۶- اصل و تصوير کارت پايان خدمت يا معافی(فقط برای هموطنان غير مشمول که محل اقامتشان در گذرنامه آنان غیر از ایران ثبت شده باشد) يا درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۴]برای اجازه خروج دو بار در سال (برای مشمولين خدمت سربازی که هنگام تقاضا به مدت سه سال قبل در خارج از کشور اقامت معتبر داشته باشند) و همچنین متولدينی که 50 سال تمام داشته باشند نیازی به ارایه مدارک این بند ندارند.

۷- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، غيرفوری، غيربرقی، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد

۸- اصل شناسنامه، تصوير(کپی) تمام صفحات شناسنامه و 2 قطعه عکس از همسر و يا فرزندان ( فقط درصورتي که متقاضی ثبت مشخصات همسر و يا فرزندان تا 18 سال در گذرنامه هستيد)

*-  واريز هزينه برابر تعرفه کنسولی

هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است.
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است.
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است.
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران